loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Bekijk onze

WERKPLAATS

ONZE WERKPLAATS

Bij MK Autotechniek in Venlo kunt u ook terecht voor uiteenlopend onderhoud aan uw auto. Van Airco- en olieservice, tot APK en regulier onderhoud. Hieronder vindt u een aantal van onze services die wij aanbieden in onze werkplaats.

Image
APK

Dankzij de APK-keuring is het een stuk veiliger geworden op de Europese wegen. Ook het milieu profiteert, want de keuring levert schone en veilige auto’s op, ook als ze iets ouder zijn. Wij zien er streng op toe dat banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen geschikt zijn om de weg weer op te kunnen. Bij MK Autotechniek in Venlo kunnen wij een APK voor u doen en bovendien is de kans groot dat de gebreken die hieruit voortkomen door ons worden opgelost.

REGULIER ONDERHOUD

Bij MK Autotechniek is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: we heten u van harte welkom! De kennis van MK Autotechniek binnen de autobranche gaat jaren terug. Vanaf de start van ons bedrijf in Venlo worden onze mensen voortdurend gestimuleerd om zichzelf te verbeteren.

Image
BANDEN

Sla uw banden veilig op! Staan uw banden thuis ook zo in de weg in de schuur of garage? Bij MK Autotechniek in Venlo slaat u uw banden veilig, verzekerd en voordelig op en kunnen wij de banden ook voor u wisselen. Zo heeft u direct extra ruimte in uw huis, schuur of garage. U bent altijd verzekerd van de hoogste veiligheid, kwaliteit en service tegen een scherpe prijs.

Image
AIRCOSERVICE

Wist u dat de koude vloeistof van uw airco door verlies en / of verdamping jaarlijks met zo'n 10% afneemt? Wanneer de airco vloeistof onder de 70% komt, dan kan de kans op een defect toenemen. Dit leidt tot hoge reparatiekosten. Bovendien neemt de koelcapaciteit af, waardoor de temperatuur in de auto minder snel daalt. MK Autotechniek in Venlo heeft ruime ervaring met onderhoud en reparatie van auto-airconditioning. Door deze ervaring weten wij hoe wij het beste uw airco kunnen onderhouden en repareren zonder het gebruik van lekstopmiddelen.

Image
NEEM CONTACT OP

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen. U bent van harte welkom!

Contact:

MK Autotechniek
De Noord 3
6001 DA Weert

Telefoon: 0495-785623
Mobiel: 06-33800532
E-mail : info@mkautotechniek.nl

  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
  • whatsaap.png
MorgenInternet